SF10-Web-Logo-Apartats.png
L’HABITACIÓ BLANCA

de JOSEP MARIA MIRÓ

direcció LAUTARO PEROTTI

FINS AL 31 DE JULIOL

Durant el Grec 2020, un equip de professionals del teatre vinculats a la Sala Flyhard i a la sala Timbre 4 de Buenos Aires havíem de posar en escena de manera conjunta la nova obra de Josep Maria Miró, L'habitació blanca. L'equip artístic estaria a Barcelona i el director seria Lautaro Perotti, de Timbre4. 

Davant l'excepcionalitat de la situació actual, hem hagut de refer els plans i, gràcies a la complicitat del Festival Grec i Timbre 4, hem pogut reencaixar l'estrena el 10 de juny  dins l'apartat 'De Grec a Grec'.

cartell
cartell

Paula Blanco - Foto: Roser Blanch
Paula Blanco - Foto: Roser Blanch

Marc Rodríguez - Foto: Roser Blanch
Marc Rodríguez - Foto: Roser Blanch

cartell
cartell

1/4

En Carles, la Laia i en Manel es retroben amb la senyoreta Mercè, la mestra que els va ensenyar a llegir i escriure quan eren petits. Queda llunyà aquell temps on eren nens, percebut com un full en blanc on tot somni o tota aspiració semblava possible. Han passat més de vint-i-cinc anys i ara són adults que han superat els trenta i es van acostant a la quarantena. La vida de cadascun d’ells ha anat per camins ben diferents. El retrobament, aparentment fortuït, amb la senyoreta Mercè, resultarà inquietant i trasbalsador per cadascun d’ells. Posar el retrovisor obrirà interrogants i també velles ferides. No se n’escaparà cap d’ells, tampoc la que va ser la seva mestra, o nosaltres mateixos.
 
L’habitació blanca, el nou text de l’autor d’obres com El principi d’Arquimedes, Gang Bang, Nerium Park o Temps salvatge, ens proposa un viatge per tornar a visitar els paisatges íntims i emocionals de la infantesa: allò que volíem i aspiràvem ser i en el que ens hem acabat convertint; aquells aspectes que, volguda o involuntàriament, hem decidit deixat enrere o, simplement, s’han quedat pel camí; els records que hem soterrat davant la incapacitat d’enfrontar-nos-hi; la sensació d’un temps d’aprenentatge, d’absorbir coneixement, experiència i bellesa però també, i sense que cap de nosaltres se’n pugui excloure, de rebre i provocar dolor.

TEXT

Josep Maria Miró

DIRECCIÓ

Lautaro Perotti 

AJ. DIRECCIÓ

Concha Milla

REPARTIMENT

Francesca Piñón, Albert Prat, Paula Blanco, Marc Rodríguez

***Per motius de força major, Concha Milla substituirà temporalment Paula Blanco.

ESCENOGRAFIA i VESTUARI

Albert Pascual 

DISSENY IL·LUMINACIÓ

Xavi Gardés

IMATGE

Roser Blanch

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Sergio Matamala i Clara Cols

COMUNICACIÓ i DISTRIBUCIÓ

Elisenda Riera 

UNA COPRODUCCIÓ DE 

Flyhard Produccions SL / Sala Flyhard

Grec Festival 2020 Festival de Barcelona

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Timbre 4

 

AMB EL SUPORT DE

ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals i ICUB - Institut de Cultura de Barcelona

Durada de l’espectacle:

90 min.

Xarxes socials

#lhabitacioblanca

Foto Roser Blanch
Foto Roser Blanch

Foto Roser Blanch
Foto Roser Blanch

HabBlanca-roserblanch-baixa06
HabBlanca-roserblanch-baixa06

Foto Roser Blanch
Foto Roser Blanch

1/15