top of page
Recurso 1_4x.png
QUI SOM

CLARA COLS TORRAS
DIRECCIÓ ARTÍSTICA, PRODUCCIÓ I PREMSA

Vilafranca del Penedès, 1982.

Actriu, cofundadora de la companyia FlyHard i de la Sala Flyhard. Llicenciada en Història de l'Art. 

Com actriu ha participat en els muntatges: Ovelles, Life Spoiler, La noia de la làmpada, Tortugues: la desacceleració de les partícules, Assassinat a Atrium Viladecans, Burundanga, Nit de ràdio dos punt zero, Un home amb ulleres de pasta, Dictadura-Transició-Democràcia, La Revolució, Lena Woyzeck, Volem Anar al Tibidabo, La Ruïna, Aquesta tampoc serà la fi del món, City/SimCity, Andorra, Tetris, Wolfenstein, Només estic dormint, entre altres. 


És llicenciada en Història de l’Art i treballa com a pedagoga teatral.
A banda de la ser-ne co-directora artística, a la Sala Flyhard també s'encarrega de les tasques de producció executiva i premsa.

SERGIO MATAMALA POLO
DIRECCIÓ ARTÍSTICA, PRODUCCIÓ I ADMINISTRACIÓ

Barcelona, 1976.

Actor, cofundador de la companyia FlyHard i de la Sala Flyhard. 

 

Com actor ha participat en els muntatges: El pequeño poni, Interiors, Life Spoiler, Refraccions, Sunday Morning, New Order, I Love TV, L’Auca del Born, Assassinat a Atrium Viladecans, Burundanga, Nit de Ràdio Dos Punt Zero, Un home amb ulleres de pasta, La Revolució, Lena Woyzeck, La Ruïna, Aquesta tampoc serà la fi del món, City/SimCity, Andorra, Tetris, Wolfenstein, entre d'altres.


A Londres ha treballat amb directors com Janet Suzman, Peter Clough, Martin Connor, i pedagogs com Patsy Rodenberg. Al camp audiovisual ha participat en les sèries Cuéntame (TV1), La Pelu (TV1), Com si fos ahir (TV3), La Riera (TV3), Pop Ràpid (TV3), El cor de la ciutat (TV3) i la pel·lícula La Ruïna (Escandalo Films). 


És diplomat en enginyeria mecànica per la UPC i llicenciat en art dramàtic per la GSMD. A banda de la ser-ne director artístic, a la Sala Flyhard també s'encarrega de les tasques de producció executiva i administració.

ELISENDA RIERA ROVIRA
DISTRIBUCIÓ, COMUNICACIÓ I NOUS PÚBLICS

Barcelona, 1984. Llicenciada en Traducció i Interpretació, màster en gestió cultural.

Inicia la seva carrera professional com a traductora freelance però de seguida comença a treballar a la llibreria LAIE com a gestora de producte cultural per a diversos museus de la península. Paral·lelament segueix la seva formació en el camp de la gestió cultural i del turisme cultural. 

S’encarrega de la distribució i la comunicació de la Sala Flyhard des del 2017.

Treballa de forma autònoma com a responsable de comunicació i premsa per altres projectes culturals.

XAVI GARDÉS GARNÉS
DIRECCIÓ TÈCNICA DE SALADISSENY DE SO I LLUMS

Molins de Rei. 1985. Actor i dissenyador de llum i so teatral.

 

Cursa la formació tècnica superior de So i es llicencia en Comunicació Audiovisual, alternant la formació tècnica amb la formació actoral. Inicia la seva carrera professional com a tècnic de so en concerts i s'especialitza tant en el disseny de so com en la il·luminació teatral treballant amb diferents companyies i en diverses sales del circuit català. Compagina la feina tècnica amb la feina d'actor de carrer en diversos espectacles de les companyies Teatre Tot Terreny de Quimet Pla (2005-2011) i R(teatre)D (2006-2013), intervencions televisives (El cor de la ciutat, Llegendes urbanes, 13 anys i un dia, El Crac) i és actor habitual de doblatge, narració documental i locució publicitària.


Des del 2012 és el cap tècnic de la Sala Flyhard i s’ocupa del disseny de llums i so de gairebé tots els muntatges que s’hi programen. També fa funcions de cap de sala.

FERNANDO PORTILLO CABANILLAS
DIRECCIÓ TÈCNICA DE GIRA

Vilafranca del Penedès, 1981. Tècnic d’il·luminació i so.

Porta prop de 20 d'anys dedicats al teatre i l'espectacle, fent feines diverses tant de llums com de so en events, festivals, i televisió. Treballa per empreses com Iluminación Albadalejo, Sonolux, Area Tècnica, Moonlight, Dushow i altres. I a més de muntar equips propis per concerts i events diversos. Ha treballat com a tècnic del teatre Cal Bolet i Auditori municipal de Vilafranca del Penedès, així com amb diverses companyies de teatre. Ha treballat com a tècnic a Festivals Musicals com el Sónar, Primavera Sound, Monegros, Creamfields, Summer festival, etc. També treballa a la seva empresa NenAltaveu:  www.nenaltaveu.es


És el cap tècnic de gires de la Sala Flyhard.

JOSEP MARIA MILLA SALDÓN
ADMINISTRACIÓ

Mataró, 1965.

 

En l’àmbit associatiu ha estat tresorer de la Joventut Catalana d’Esperanto, de l’Associació Catalana d’Intèrprets de Llengua de Signes i de l’Associacion entara Difusion d’Occitània en Catalonha. Laboralment ha treballat com a tècnic de subvencions a la Direcció General de Joventut. En el camp audiovisual i de la informació ha col·laborat amb l’informatiu en llengua occitana de Barcelona Televisió i amb el portal informatiu en lengua occitana Jornalet. Forma part del grup de música tradicional Kaj Tiel Plu. És llicenciat en Filologia Clàssica (Grec) i Tècnic Superior en Interpretació de Llengua de Signes i Guia de Sordceguesa.

LAIA ALSINA ASTORGA
DIRECCIÓ D'ART I DISSENY

Mollet del Vallès, 1994

Artista visual&músic, graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona i amb estudis complementaris a IDEP en el Postgrau de Disseny Gràfic Avançat. Integrant de la banda The Crab Apples i amb una llarga trajectòria sobre els escenaris amb altres bandes com The New Raemon, TLTXT, Sidonie entra d'altres, compagina la seva carrera musical amb la seva faceta com il·lustradora i dissenyadora sota el pseudònim d'alsina mandarina.

JUANJO MARÍN PÉREZ
DIRECCIÓ D'ART, FOTOGRAFIA I VÍDEO

Santa Coloma de Gramenet, 1980 .

 

Fotògraf, pianista i director d'escena, és el director i creador del Centre d'Arts Escèniques l'Excèntrica. Llicenciat en filosofia, va compaginar aquests estudis amb la música i la creació audiovisual. És, a més, professor d'esgrima titulat per l'Escola Hongaresa d'Esgrima de Barcelona i he enriquit la seva formació teatral amb diferents mestres com Xavier Bobés o Esteve Soler. Ha escrit i dirigit Duel, obra guanyadora del Festival Píndoles; ha estrenat Peter Pan, basat en el text teatral original, al teatre El Maldà; i Canta'm un conte, que ha fet temporada al teatre Romea, al Regina i al Tantarantana.

Actualment, prepara una versió del Conte de Nadal pel teatre Romea i una nova versió de Quartet de Heiner Müller amb Montse Alcoverro i Àlex Casanovas.

bottom of page