Recurso 1_4x.png
QUI SOM
ClaraCols-BAIXA.jpg

Clara Cols Torras
DIRECCIÓ ARTÍSTICA, PRODUCCIÓ I PREMSA

Vilafranca del Penedès, 1982.

Cofundadora de la companyia FlyHard i de la Sala Flyhard. 

Com actriu ha participat en els muntatges: Ovelles, Life Spoiler, La noia de la làmpada, Tortugues: la desacceleració de les partícules, Assassinat a Atrium Viladecans, Burundanga, Nit de ràdio dos punt zero, Un home amb ulleres de pasta, Dictadura-Transició-Democràcia, La Revolució, Lena Woyzeck, Volem Anar al Tibidabo, La Ruïna, Aquesta tampoc serà la fi del món, City/SimCity, Andorra, Tetris, Wolfenstein, Només estic dormint, entre altres. 


És llicenciada en Història de l’Art i treballa com a pedagoga teatral.
A banda de la ser-ne co-directora artística, a la Sala Flyhard també s'encarrega de les tasques de producció executiva i premsa.

SergioMatamala-BAIXA.jpg

Sergio Matamala
DIRECCIÓ ARTÍSTICA, PRODUCCIÓ I ADMINISTRACIÓ

Barcelona, 1976.

Cofundador de la companyia FlyHard i de la Sala Flyhard. 

 

Com actor ha participat en els muntatges: El pequeño poni, Interiors, Life Spoiler, Refraccions, Sunday Morning, New Order, I Love TV, L’Auca del Born, Assassinat a Atrium Viladecans, Burundanga, Nit de Ràdio Dos Punt Zero, Un home amb ulleres de pasta, La Revolució, Lena Woyzeck, La Ruïna, Aquesta tampoc serà la fi del món, City/SimCity, Andorra, Tetris, Wolfenstein, entre d'altres.


A Londres ha treballat amb directors com Janet Suzman, Peter Clough, Martin Connor, i pedagogs com Patsy Rodenberg. Al camp audiovisual ha participat en les sèries Cuéntame (TV1), La Pelu (TV1), Com si fos ahir (TV3), La Riera (TV3), Pop Ràpid (TV3), El cor de la ciutat (TV3) i la pel·lícula La Ruïna (Escandalo Films). 


És diplomat en enginyeria mecànica per la UPC i llicenciat en art dramàtic per la GSMD. A banda de la ser-ne director artístic, a la Sala Flyhard també s'encarrega de les tasques de producció executiva i administració.

EliRiera-BAIXA.jpg

Elisenda Riera Rovira
DISTRIBUCIÓ
COMUNICACIÓ I NOUS PÚBLICS

Barcelona, 1984. Llicenciada en Traducció i Interpretació, màster en gestió cultural.

Inicia la seva carrera professional com a traductora freelance però de seguida comença a treballar a la llibreria LAIE com a gestora de producte cultural per a diversos museus de la península. Paral·lelament segueix la seva formació en el camp de la gestió cultural i del turisme cultural. 

S’encarrega de la distribució i la comunicació de la Sala Flyhard des del 2017.

Treballa de forma autònoma com a responsable de comunicació i premsa per altres projectes culturals.

XaviGardes-BAIXA.jpg

Xavi Gardés
DIRECCIÓ TÈCNICA DE SALA
DISSENY DE SO I LLUMS

Molins de Rei. 1985. Actor i dissenyador de llum i so teatral.

 

Cursa la formació tècnica superior de So i es llicencia en Comunicació Audiovisual, alternant la formació tècnica amb la formació actoral. Inicia la seva carrera professional com a tècnic de so en concerts i s'especialitza tant en el disseny de so com en la il·luminació teatral treballant amb diferents companyies i en diverses sales del circuit català. Compagina la feina tècnica amb la feina d'actor de carrer en diversos espectacles de les companyies Teatre Tot Terreny de Quimet Pla (2005-2011) i R(teatre)D (2006-2013), intervencions televisives (El cor de la ciutat, Llegendes urbanes, 13 anys i un dia, El Crac) i és actor habitual de doblatge, narració documental i locució publicitària.


Des del 2012 és el cap tècnic de la Sala Flyhard i s’ocupa del disseny de llums i so de gairebé tots els muntatges que s’hi programen. També fa funcions de cap de sala.

Fernando Portillo-BAIXA.jpg

Fernando Portillo
DIRECCIÓ TÈCNICA DE GIRA

Vilafranca del Penedès, 1981. Tècnic d’il·luminació i so.

Porta prop de 20 d'anys dedicats al teatre i l'espectacle, fent feines diverses tant de llums com de so en events, festivals, i televisió. Treballa per empreses com Iluminación Albadalejo, Sonolux, Area Tècnica, Moonlight, Dushow i altres. I a més de muntar equips propis per concerts i events diversos. Ha treballat com a tècnic del teatre Cal Bolet i Auditori municipal de Vilafranca del Penedès, així com amb diverses companyies de teatre. Ha treballat com a tècnic a Festivals Musicals com el Sónar, Primavera Sound, Monegros, Creamfields, Summer festival, etc. També treballa a la seva empresa NenAltaveu:  www.nenaltaveu.es


És el cap tècnic de gires de la Sala Flyhard.

Josep Maria Milla

ADMINISTRACIÓ I COMPTABILITAT

biografia

Juanjo Marín

FOTOGRAFIA I VÍDEO

biografia

Laia Alsina

DISSENY GRÀFIC

biografia