Instruccions per enterrar un pare

de Carmen Marfà i Yago Alonso 

març/abril

El pare del Toni acaba de morir, però aquesta no serà l’única mala noticia per a la família: no tenen diners per pagar la funerària. El Toni no sap com explicar-li la situació a la seva mare, l’Aurèlia, i intentarà, amb la complicitat de la seva filla Emma, portar a terme l’únic pla que se li acut: enterrar el pare pel seu compte.

"Intruccions per enterrar un pare" denuncia, amb naturalisme i humor, quant costa morir-se. També parla de la dignitat. Del llegat que ens deixen els nostres pares i de com els tornem allò que ens han donat. Parla dels rituals, de la importància que tenen per a la societat i de com cohesionen les famílies, siguin com siguin.

També reflexiona sobre la mort, sobre la importància d’acomiadar-se i de les diferències entre joves i grans a l’hora d’encarar-la.

Ja vam comptar amb Carmen Marfà i Yago Alonso la temporada 17-18, quan van presentar OVELLES, el primer text d’aquest tàndem de guionistes que esdevenia producció teatral. Ens vam entendre tan bé i ens encaixa tant la seva manera d’explicar les històries que hem volgut donar continuïtat al seu projecte i aixecar aquest segon text. 

"Instruccions per enterrar un pare" reflexiona sobre la mort, sobre la importància d’acomiadar-se i de les diferències entre joves i grans a l’hora d’encarar-la. Un cop més, parteixen dels vincles familiars per explicar una història amb el to humorístic que tant els caracteritza.

TEXT i DIRECCIÓ

Carmen Marfà i Yago Alonso

REPARTIMENT

Edu Buch, Sara Diego

i resta en curs.

ESCENOGRAFIA

Elisenda Pérez

DISSENY IL·LUMINACIÓ

Xavi Gardés

ESPAI SONOR

Xavi Gardés

FOTOS ESPECTACLE

Roser Blanch

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Roser Blanch, Sergio Matamala i Clara Cols

COMUNICACIÓ

Clara Cols

DISTRIBUCIÓ I XARXES SOCIALS

Elisenda Riera 

ADMINISTRACIÓ

Sergio Matamala i Mario Berlinches

CAP TÈCNIC SALA

Xavi Gardés

CAP TÈCNIC GIRA

Fernando Portillo

 

UNA PRODUCCIÓ DE 

Flyhard Produccions SL / Sala Flyhard

 

AMB EL SUPORT DE

ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals i ICUB - Institut de Cultura de Barcelona

Durada de l’espectacle:

A determinar

Xarxes socials

#lacaixaSF