top of page
Temporada 18/19

Durant la temporada 2018/2019  a la Flyhard volem seguir sent una sala implicada.

 

Implicada amb la dramatúrgia contemporània i amb els seus creadors, posant èmfasi en les seves creadores, seguint donant-los veu, esperant arribar el moment en què ja no sigui notícia vetllar per la presència femenina en les nostres cartelleres, perquè ja sigui un fet normalitzat.

 

Implicada amb el moment social i polític que estem vivint: no volem callar i no ens fa por parlar, debatre, contraposar opinions; parlar de corrupció judicial i corrupció política, amb humor i joc teatral, però parlar-ne; parlar de l’anorgàsmia i les mentides i els silencis al voltant de la sexualitat en un món extremadament sexualitzat. Seguirem donant suport a totes aquelles iniciatives que sorgeixin a favor de la llibertat d’expressió i alçant la veu contra qualsevol retrocés en les llibertats civils i polítiques.

 

Implicada amb les produccions estrenades anteriorment i que poden, i necessiten, tenir més recorregut: torna OVELLES, torna LIFE SPOILER i torna AKA, en aquest cas saltant a l’Espai Lliure de Montjuïc i després a La Villarroel.

 

Engeguem, doncs, la novena temporada de la Flyhard amb el cap ple de crits, de demandes, de lemes sentits en manifestacions, llegits en manifestos, sentits en les veus dels altres, cridats per nosaltres mateixos fins a quedar-nos afònics... Us convidem a acompanyar-nos una temporada més, us rebem amb el rictus seriós, perquè en els darrers temps se’ns ha desdibuixat el somriure. Però no patiu, que riurem, molt, i ens emocionarem junts, no en tingueu cap dubte. Compartir amb vosaltres cada gest, cada frase, cada escena, cada espectacle, és el que ens mou, convençuts que junts ho podem tot.

FLYHARD

CONVIDA

bottom of page