SF10-Web-Logo-Apartats.png
Temporada 20/21
INSTRUCCIONS PER ENTERRAR UN PARE
LO NUESTRO
ESTIgMES
A determinar
L'HABITACIÓ BLANCA
Show More

FLYHARD

CONVIDA

La presentació de la temporada 20-21 havia d’estar marcada per la celebració dels nostres primers 10 anys d’història com a sala. Ho celebrarem, i tant que sí, però les circumstàncies tan excepcionals que estem vivint fan que celebrem, sobretot, que després de sis mesos tornem a obrir la sala.

 

Durant aquestes llargues setmanes hem hagut d’anul·lar funcions, ens han ajornat les gires, hem produït una peça audiovisual confinada, hem ofert les nostres obres gravades a través de les xarxes, hem participat al Grec de forma virtual, hem fet pinya amb la resta de sales de la ciutat... No hem parat, malgrat tenir la sala parada.

 

Tenim moltes ganes de retrobar-nos amb vosaltres, volem tornar a omplir la sala d’històries, d’emocions, de personatges, de gestos, de mirades, de silencis, de paraules... Volem celebrar aquests primers deu anys treballant, fent teatre, que és el que més ens agrada i el que ens surt més bé. Ho farem de forma segura, evidentment. I amb la ferma convicció que la cultura no només és segura sinó que és imprescindible.

El 17 de setembre començarem con vam acabar; amb la represa de les funcions de la comèdia negra Instruccions per enterrar un pare, de Carmen Marfà i Yago Alonso. Una crítica amb molt d'humor i tendresa al cost de morir-se i les dificultats que moltes famílies es troben per poder pagar un enterrament digne.

 

Seguirem amb la reposició del que va ser l'èxit de la temporada anterior, Lo nuestro, de la jove dramaturga Eu Manzanares. Una comèdia que és a la vegada un homenatge i una reivindicació de la realitat que es viu als marges de les grans ciutats. Una obra sobre la gent humil i lluitadora que tira endavant, plena de somnis i sense victimisme i amb tota dignitat.

 

Al febrer arribarà el monòleg ESTIgMES, de la Concha Milla, una producció convidada que ja va fer temporada a La Gleva i que posa sobre la taula un gran tema tabú de la societat: les dones que no poden tenir fills perquè el cos no els respon.

 

A la primavera estrenarem una nova producció, que serà la guanyadora de la convocatòria de textos que vam engegar i que anunciarem més endavant i, finalment a l'estiu, estrenarem L'habitació blanca, de Josep Maria Miró. L'obra que havíem d'estrenar dins el Grec Festival del 2020 i que veurà la llum el juny de l'any 2021 dins el programa De Grec a Grec.Esperem que la desena temporada de la Sala Flyhard us entusiasmi tant com a nosaltres. Us esperem al teatre!

10 ANYS ES MEREIXEN UNA NOVA IMATGE

10 anys de coneixement

10 anys de teatre

10 anys de maduresa

10 anys d’històries

10 anys d’atreviment

10 anys de contactes

10 anys de programació

10 anys d’amistats

10 anys de risc

10 anys d’entusiasme

 

Acumulació d’experiència

 

L’any 2014 vam encarregar a l’estudi de disseny banyolí ENSERIO (Ferran Rodríguez i Miquel Amela) una nova imatge per la sala. 4 anys més tard, els hem encarregat una imatge per a dir al món que celebrem 10 anys i ens han presentat una reformulació de la imatge que ja teníem: han traduït l’acumulació d’experiència que suposen 10 anys de trajectòria, les capes que amb aquests 10 anys hem anat sumant, en una acumulació, en una suma de capes sobre el nostre logo. El resultat és aquest: