Temporada 19/20
Karaoke
Sàpiens
Lo Nuestro
Instruccions per enterrar un pare
Estigmes
DE GREC A GREC
Show More

FLYHARD

CONVIDA

FLYHARD

CONVIDA

AJORNAT

AJORNAT

Quan se celebren aniversaris rodons s’acostumen a fer resums, balanços, projeccions del que vindrà... Doncs ara que celebrem la primera dècada com a sala de teatre, volem mirar-nos al mirall i veure, una mica, qui som.

 

La Sala Flyhard som una sala productora, és a dir, produïm la major part de les obres que programem. A diferència d’altres espais, programem pocs espectacles durant la temporada, uns 5 o 6 com a màxim. Intentem que aquests muntatges hi estiguin al màxim de temps possible (com a mínim 4 setmanes, però la majoria de les produccions, 8 setmanes en total). No tenim multiprogramació, només tenim un espectacle programat a la vegada, i això permet que la sala es transformi absolutament en cada muntatge que aixequem. Per aquesta raó hem pogut convertir el petit escenari de 3 x 4 m en una casa en construcció on s’hi ha encastat un cotxe, en un lavabo on s’hi està instal·lant un luxós jacuzzi, en una cuina que es fon amb la lluna i en tants altres espais.

 

I justament aquest 3 x 4 que d’entrada pot semblar una limitació és el mateix que dona ales als equips artístics amb qui treballem per deixar anar la seva imaginació i la seva valentia. I també és el mateix que fa que l’espectador se submergeixi absolutament en cadascuna de les històries, que en formi part, gairebé literalment, ja que està pràcticament dins l’espai escènic.

 

La nostra sala és com una capsa de llumins, petitíssima, on cada petit detall pren una magnitud que a priori és invisible. I com es transforma en tots aquests mons diferents una minúscula capsa de llumins? Doncs amb molta cura, amb un treball minuciós, detallista, en molts moments gairebé preciosista. I d’aquesta transformació n’és responsable molta gent, començant pels dramaturgs i directors -que ens proposen espais que d’entrada ens semblen impossibles però que sempre s’acaben realitzant- i continuant pels intèrprets, que l’omplen de veus, d‘emocions i d’accions. Però, sobretot, en són responsables els escenògrafs, els il·luminadors, els dissenyadors de so, de vestuari i tots els professionals que s’impliquen en cada una de les produccions. I el més probable - i per nosaltres, incomprensible- és que no els veieu mai nominats a cap premi per la feina duta a terme a la Flyhard, però us assegurem que transformar aquest 3 x 4 té un mèrit extraordinari. 

 

Que això serveixi com a reconeixement i agraïment als professionals, detallistes i preciosistes, que transformen la nostra estimada capseta de lluminsen mil mons imaginables i l’encenen en cada producció. 

cartell-TEMP1920-SF-horitzontal.jpg