top of page
Recurso 1_4x.png
Temporada 21/22

La temporada 20-21 va estar marcada pels plans de represa de l’activitat cultural, pels aforament reduïts, per mesos d’incertesa (fins i tot per l’aturada de l’activitat). Però alhora també va estar marcada per unes ganes terribles de fer teatre i de veure i viure el teatre, per l’esforç titànic de companyies, professionals, tècnics, administracions, sales… per reprendre l’activitat de la manera més segura i alhora al més semblant possible a com era abans de tot plegat. I també va estar marcada per l’entusiasme del públic, per la seva complicitat i les seves ganes d’omplir les platees, adaptant-se a les circumstàncies i ajudant-nos de manera extraordinària a reprendre la nostra activitat.

Ha estat, doncs, una temporada de contrastos, durant la qual hem estrenat tres produccions noves, n’hem reposat una que es va estrenar la temporada anterior, hem pogut fer gires amb bastanta normalitat i hem seguit rebent una quantitat brutal de propostes noves, la qual cosa demostra que l’activitat de creadors, creadores i companyies no s’ha aturat, tot al contrari, i com a sala volem seguir donant-los veu.

Un any més tard, comencem la que serà la nostra onzena temporada com a sala. I ho fem encara amb l’aforament reduït, però amb una programació pleníssima de propostes: un total de 7 espectacles, dels quals 3 són reposicions (L’HABITACIÓ BLANCA, de Josep Maria Miró; ESTIgMES, de Concha Milla, i LA VIDA PORNOGRÀFICA, de Carles Mallol), 2 són propostes sorgides de la convocatòria de teatres de proximitat (EL SENSESPAI, de Lara Díez Quintanilla i NEGATIUS, de Sílvia Navarro) i 2 són textos d'autors reincidents: Carol López i el tàndem format per Carmen Marfà i Yago Alonso.

7 espectacles, 3 dramaturgs, 5 dramaturgues, i unes històries que ens transportaran ben lluny.

 

Ens hi acompanyeu?

Josep Maria Miró

Concha Milla

Carles Mallol

CONVOCATÒRIA

TEATRES DE

PROXIMITAT

Lara Díez

Carol López

CONVOCATÒRIA

TEATRES DE

PROXIMITAT

Yago Alonso i Carmen Marfà

Sílvia Navarro

bottom of page