top of page
Smiley

DRAMATÚRGIA I DIRECCIÓ

Guillem Clua

REPARTIMENT

Albert Triola

Rubèn de Eguia

AJUDANT DE DIRECCIÓ

Marta Buchaca

ESCENOGRAFIA I VESTUARI

Albert Pascual

CONSTRUCCIÓ ESCENOGRAFIA

Albert Pascual / Flyhard

DISSENY CARTELL

Alfonso Casas

IMATGE

Roser Blanch

DISSENY D'IL·LUMINACIÓ I SO

Xavi Gardés

 

PREMSA I COMUNICACIÓ

Clara Cols

DISTRIBUCIÓ

Pablo Lammers

ADMINISTRACIÓ

Sergio Matamala

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Blanca Caminal / Clara Cols

PRODUCCIÓ

Flyhard Produccions S.L.

La Sala Flyhard compta amb el suport de

ICUB-Institut de Cultura de Barcelona

i el patrocini de Gramona i MonPixels.

DURADA

90 minuts

ESTRENA

29 de novembre 2012

 

L’Àlex acaba de tenir un desengany amorós. S’ha fet il·lusions amb algú que, al cap de poques setmanes, ha desaparegut del mapa. I això no se li posa gens bé. Agafa el telèfon i es disposa a demanar explicacions sense saber que aquesta truca- da tindrà conseqüències imprevisibles. En Bruno, per la seva banda, no es fixaria mai en algú com l’Àlex, però un equívoc fa que s’acabin coneixent. I el que comença com una cita normal i corrent, s’acaba convertint en un esdeveniment que canviarà la vida de tots dos per sempre. Perquè de vegades, la vida et pot canviar en un segon: el segon que trigues en enamorar-te d’algú, el segon que llegeixes un missatge tan senzill com dos punts, un guionet i un parèntesi tancat.

Smiley - Sala Flyhard
SMILEY
02:15
Reproducir video
SMILEY
01:30
Reproducir video
Smiley, l'èxit en cartellera d'una historia d'amor entre gais [subt.]
10:55
Reproducir video

La crítica ha dit

Smiley es deliciosa, muy divertida, sentimental sin blandenguería, y funciona porque los personajes tienen verdad, están maravillosamente observados y dirigidos por el propio autor con mano habilísima. Guillem Clua los dibuja con idéntico afecto, y a ambos les ha dado los mejores chistes, las mejores neurosis, los mejores sentimientos: es un placer conocerles. Extrae todas las vueltas de una trama que rebosa alegría y optimismo. Es real, es viva, es actual y es de siempre.

Marcos Ordóñez - EL PAÍS

La millor comèdia catalana de l’any. Abans de començar, un parell de consells. El primer no admet ni un moment de demora: queden tan poques entrades lliures per gaudir de la millor comèdia catalana de l’any, que no podeu perdre ni un segon si encara no heu fet la vostra reserva a la Flyhard. Missió complerta?

Ramon Oliver - teatralnet

El que importa és que Clua fa riure i somriure amb una història d’amor, a través dels eficaços malentesos dels clàssics i els trucs dramàtics de la modernitat. 

Time Out

Bienvenidos a una de las mejores muestras de teatro contemporáneo que coronan nuestra cartelera. Irresistible texto, puesta en escena e interpretación que convierten lo cotidiano en un cómico y emocionante abanico sentimental contemporáneo. (…) A los espectadores que todavía no hayan asistido, no se la pierdan. Los que ya hemos repetido, volveremos seguro.

Fernando Solla - CINEDIVERGENTE

La progressió emotiva del Ramon Pujol al seu primer monòleg és per enmarcar-la i els canvis d’actitud i energia de l’Albert Triola en el “moment Grinder” (jo no faré l’apunt pels heterosexuals de la sala, si no sabeu de què parlo, aneu a veure l’obra) són totalment impresionants. I això per destacar només dos moments d’unes interpretacions perfectes, ajustades i emocionants.

Gemma Moraleda - Somnis de Teatre

bottom of page