top of page
Sàpiens 2017/18

DRAMATÚRGIA

Roc Esquius

DIRECCIÓ

Sergi Belbel

REPARTIMENT

Enric Cambray i Mireia Portas

AJ. DE DIRECCIÓ

Antonio Calvo

ESPAI SONOR

Jordi Bonet

 

DISSENY D'IL·LUMINACIÓ

Kiko Planas

AJ. D'IL·LUMINACIÓ I SO

Xavi Gardés

ESCENOGRAFIA

Sergi Corbera

AJUDANT D'ESCENOGRAFIA

Laura Clos

VESTUARI

Iztok Hrga

FOTOGRAFIA I CARTELL

Roser Blanch

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Sergio Matamala, Clara Cols

i Roser Blanch

DISTRIBUCIÓ

Eli Riera

CAP TÈCNIC SALA

Xavi Gardés

Una producció de:

Flyhard Produccions S.L.

 

Amb el suport de:

ICUB - Institut de Cultura de Barcelona

i ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals

Amb el patrocini de:

Gramona i Llibreria Montseny

Durada de l'espectacle: 80 min

#sàpiensteatre

#sàpiensFHD

@enriccambray

@mireiaportas

Ell és en Valentí Puig, el Conseller de Salut del moment, i com a bon sapiens, ha lluitat incansablement per ser qui és, per ser on és, i per cuidar dels altres. També, com a bon sapiens, està carregat de problemes, gairebé sempre ridículs i insospitats. Ella és la Marga Coll, i tot el que ella és i representa canviarà completament la vida d'en Valentí. I no pararà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar. Però... la Marga ha arribat per quedar-se. De la manera més absurda. De la manera més eficient. Legalment. Per capgirar-ho tot.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/12

La crítica ha dit

El plantejament esbojarrat d’aquesta primera escena -molt divertida- tot seguit agafa una altra deriva que ofereix als dos intèrprets (magnífics Mireia Portas i Enric Cambray) la possibilitat

de desdoblar-se en altres personatges.

Santi Fondevila - Diari ARA

"Sàpiens és un repte permanent per als intèrprets. Repte que es tradueix en els salts mortals que fan quan canvien de gènere. “Necessites dos mestres de la interpretació”, afirma Belbel.

Els dos actors estan encantats de ser-hi.

“Treballar en un espai com aquest té una cosa d’orfebreria. Sovint oblidem que el teatre és això: orfebreria, manufactura. Aquest és el valor que podem aportar al segle XXI a l’espectador. Notar els actors a prop. El gest i l’olor del senyor Cambray i la senyora Portas”.

 G. Mur - NÚVOL

“En la peça hi ha una àcida mirada a la superioritat de l’home respecte a la resta d’éssers de la Terra. Contrasta amb la por de ser inferior i la incapacitat d’entrar en relació amb l’altre.”

EL PUNT AVUI

"

"Sàpiens exige un espectador capaz de entrar en su juego, al que no le importe ser manipulado, porque está dentro del viaje, al que le encante el surrealismo y la sci-fi, porque de esto último hay por un tubo. A cambio recibirás una dosis extra de carcajadas y saldrás de la sala cuestionándote y sin saber a quién te puedes encontrar al doblar la esquina."

Elisa Díez - BUTAQUES I SOMNIS

bottom of page