Convocatòria recepció de textos

Oberta del 2 al 22 de desembre de 2019

Aquest any obrim convocatòria de recepció de propostes de cara a configurar la temporada 2020-2021. 

 

Fins ara hem anat rebent propostes permanentment - cosa que us agraïm i molt! -, però de cara a configurar la programació de la temporada vinent volem provar una nova fórmula per mirar d’optimitzar el procés de recepció, resposta i tria de projectes: us proposarem unes dates molt concretes per tal que ens feu arribar les vostres propostes. 

 

Ara us en donem detalls: 

 

QUAN?

Podeu enviar les vostres propostes del 2 al 22 de desembre de 2019. Només valorarem les propostes que ens arribin durant aquests dies.

 

COM?

Trobareu, a partir del 2 de desembre, un formulari a la nostra pàgina web. Ompliu-lo i envieu-lo. Què us demanarem? Dades bàsiques vostres i del projecte. També us demanarem que adjunteu dossier i/o text.

 

QUÈ?

La Sala Flyhard som una sala productora, puntualment hem exhibit espectacles de companyies convidades, però no és el nostre principal objectiu, per tant, només valorarem propostes inèdites, és a dir, que no s’hagin produit ni estrenat:

 

  • Ens podeu enviar un text sencer inèdit.

 

  • Ens podeu enviar una escaleta de tota la proposta i algunes escenes per veure com dialogueu i el to que tindria tot plegat.

 

Si teniu part de l’equip tancat, no és cap problema, tampoc ho és el fet que sigueu una companyia, sempre que la proposta sigui inèdita.