Notícies

Segueix-nos a

 

Vols estar al corrent de les nostres novetats?

Clica aquí per saber més sobre la nova llei de protecció de dades.

desembre
INSTRUCCIONS PER ENTERRAR UN PARE
de Yago Alonso i Carmen Marfà

Quan puguem tornar a obrir el teatre ho farem reprenent les funcions cancel·lades d'Instruccions per enterrar un pare, la comèdia negra de Carmen Marfà i Yago Alonso que reflexiona sobre la mort i la importància dels comiats i sobre el dret a fer-ho de manera digna, independentment dels ingressos econòmics.

PROGRAMACIÓ TEMPORADA 20/21

Tot i la incertesa d'aquest any, us presentem les 3 produccions que esperem poder estrenar durant la temporada 20/21.

Al febrer arribarà ESTIgMES, de Concha Milla i direcció de Francesc Cuéllar. Un monòleg que es va estrenar al Teatre La Gleva i que qüestiona què passa amb les dones que volen tenir fills i no poden perquè el cos no els respon?

A l'abril estrenarem La vida pornogràfica, de Carles Mallol i direcció de Gorka Lasaosa. Es tracta de l'obra seleccionada a la convocatòria de textos d'aquesta temporada. Una comèdia negra i crua sobre les relacions entre pares i fills al segle XXI.

Per tancar la temporada, al juny estrenarem L'habitació blanca, de Josep Maria Miró i direcció de Lautaro Perotti. Una coproducció amb el Festival Grec que compta amb la col·laboració de Teatro Timbre4 de Buenos Aires.

Finalment, a causa de les reprogramacions i els moviments de calendari Lo nuestro, d'Eu Manzanares, ampliarà les dates de gira en comptes de tornar a la Sala Flyhard aquesta temporada.

+ INFO

SEGON CAPÍTOL 10 ANYS SF

Presentem el segon capítol de Sala Flyhard, 10 anys de teatre. Un documental creat per commemorar els 10 anys de la Sala Flyhard. Durant aquesta temporada, al llarg dels 10 capítols reviurem els moments més destacats de cada temporada. En el segon capítol repassarem la temporada 2011-2012. Ja coneixies la Sala Flyhard en aquell moment? Recordes alguna de les obres que s'hi van fer? Et convidem a reviure aquella temporada amb nosaltres.

VEURE CAPÍTOL

VOTA ALS BUTACA!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon
app-nominacions-butaca202.gif