top of page
Recurso 1_4x.png
NOTÍCIES

Vols estar al corrent de les nostres novetats?

Clica aquí per saber més sobre la nova llei de protecció de dades.

Tres sales d’On el Teatre Batega estrenem un projecte internacional que connectarà el teatre de Buenos Aires amb el de Barcelona dins el marc del Festival Grec

triologia.png

El Maldà, la Sala Flyhard i la Sala Versus Glòries, conjuntament amb el GREC Festival de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Iberescena presentem una trilogia teatral catalano-argentina que es podrà veure a les 3 sales durant el Festival i posteriorment  durant  la temporada 23/24.

SILVIA, escrita i dirigida per Nelson Valente explicarà la història d'una dona anciana que ha viscut la seva existència entre l'Argentina i Barcelona s'enfronta a una crisi vital de conseqüències inesperades. 

el 18 de maig estrenem

PEIX KIWI_cartell_post.png

Atrapat fa temps en un laberint de frustracions professionals i personals, tip de tot el que l'envolta i de la vida a què s'ha vist abocat, decideix agafar les regnes i fugir endavant.

"Res no tornarà a ser igual", pensa, "ara ve el meu cop de sort". Però, és clar... tampoc cal que ens enganyem, que això no és una pel·lícula de Hollywood ni ell un heroi a la fuga. 

Del 29 de juny al 29 de juliol

LA PELL FINA al Teatre Borràs

Cartell_Balana_Web_ext_ 880x462px.jpg

Segueix-nos a

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page