top of page

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Soy un lugar ideal para que cuentes una historia y permitas que tus usuarios conozcan un poco más sobre ti.

Més que una lectura

Aquest any hem engegat un cicle de lectures dramatitzades que es desenvoluparà durant tota la temporada dins el qual es presentaran cinc textos en versió de mig muntatge, de cinc dramaturgs novells. El nostre compromís amb els autors nous és absolut, per això busquem fórmules de col·laboració amb ells. D’aquesta voluntat ha nascut el cicle MÉS QUE UNA LECTURA, dins el qual podran aixecar els seus textos, en un format intermedi -no són només lectures dramatitzades, però tampoc tenen l’envergadura d’una producció acabada- per tal de provar-los davant del públic i veure com funcionen. Seguim entenent la Sala Flyhard com un espai on hem de prendre riscos i amplificar les veus més noves, no sempre ho podem fer en forma de produccions però sí que ho podem fer amb aquestes lectures.

En aquests moments de la temporada ja s’han mostrat 2 dels 5 textos del cicle i la valoració que en fem no pot ser més positiva: a nivell de públic han funcionat molt bé, i pel que fa a l’objectiu primer del cicle que era donar l’oportunitat als autors de provar els seus textos per si en un futur podien formar part de la nostra programació (amb aquest text o amb algun altre), podem dir que en certa mesura s’ha complert, ja que ES FA FOSC es representarà dins aquesta mateixa temporada: concretament estarà en cartell durant 4 setmanes, del 12 de maig al 7 de juny.

 

 

Cicle patrocinat per Cervesa Barra

bottom of page