L’HABITACIÓ BLANCA

de JOSEP MARIA MIRÓ

direcció LAUTARO PEROTTI

Durant el Grec 2020, un equip de professionals del teatre vinculats a la Sala Flyhard i a la sala Timbre 4 de Buenos Aires havíem de posar en escena de manera conjunta la nova obra de Josep Maria Miró, L'habitació blanca. L'equip artístic estaria a Barcelona i el director seria Lautaro Perotti, de Timbre4. 

Davant l'excepcionalitat de la situació actual, hem hagut de refer els plans i, gràcies a la complicitat del Festival Grec i Timbre 4, hem pogut reencaixar l'estrena de l'obra durant la primavera del 2021 dins l'apartat 'De Grec a Grec'.

Per ara us fem cinc cèntims sobre L'habitació blanca, de Josep Maria Miró, i us en presentem l'equip.

Una professora es retroba amb tres antics alumnes a qui va ensenyar llegir i escriure. Una trobada aparentment casual. Però és així? El text recull aquella idea de Sartre que "la infància decideix" i posa la lupa en aquesta habitació en blanc i espai fundacional que és la infància, interrogant-se i interrogant-nos sobre l'educació en la seva funció de formació i construcció d'individus i en la màquina salvatge i despietada d'un sistema que, de vegades, ens obliga a oblidar i a desaprendre.

#lhabitacioblanca

TEXT

Josep Maria Miró i Coromina

DIRECCIÓ

Lautaro Perotti 

AJ. DIRECCIÓ

Concha Milla

REPARTIMENT

Francesca Piñon, Albert Prat, Paula Blanco, Marc Rodríguez

ESCENOGRAFIA i VESTUARI

Albert Pascual 

DISSENY IL·LUMINACIÓ

Xavi Gardés

IMATGE

Roser Blanch

PRODUCCIÓ EXECUTIVA

Sergio Matamala i Clara Cols

COMUNICACIÓ i XARXES

Elisenda Riera 

PREMSA

Patricia Mendoza

UNA PRODUCCIÓ DE 

Flyhard Produccions SL / Sala Flyhard

Festival Grec

 

AMB EL SUPORT DE

ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals i ICUB - Institut de Cultura de Barcelona

Durada de l’espectacle:

A determinar

Xarxes socials

#habitacioblanca

juliol 2020- GREC en obert
xerrades i seminaris

Com que la primavera del 2021 encara ens queda una mica lluny, i tenim moltes ganes de començar a gaudir del nou text de Josep Maria Miró i del nou muntatge, des de Timbre 4 i la Sala Flyhard hem preparat dues xerrades i dos seminaris d'interpretació en línia durant el mes de juliol. Aquestes activitats s'inclouran dins la programació del Festival Grec 2020 'Grec en obert'.

Esperem que us facin tanta il·lusió com a nosaltres!

*Al final de la xerrada de L'habitació blanca es compartirà un enregistrament de 10 minuts de la lectura del text que ha preparat l'equip artístic.

Les xerrades es faran a través de plataforma virtual. L'aforament és limitat i cal fer la reserva de places enviant un correu a info@salaflyhard.com

Seminaris d'interpretació
amb Lautaro Perotti i Concha Milla

Timbre 4 i la Sala Flyhard oferim dos seminaris d'interpretació durant el juliol. Aniran a càrrec de Lautaro Perotti i Concha Milla, director i l'ajudant de direcció de L'habitació blanca, respectivament.

Els seminaris van destinats a actrius i actors professionals o a alumnat d'interpretació de nivell avançat. Cadascun constarà de 5 sessions de 4 hores (20 hores en total) i s'impartiran els dilluns i dimecres de juliol. L'aforament de cada seminari és de 16 places per a alumnes i 8 per a oients.

Josep Maria Miró - foto Roser Blanch