top of page

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Soy un lugar ideal para que cuentes una historia y permitas que tus usuarios conozcan un poco más sobre ti.

Cicle de lectures dramatitzades

Del 14 al 26 de febrer

 

El nostre compromís amb la dramatúrgia catalana actual segueix intacte i es materialitza de diferents maneres: en les produccions que estrenem a la sala (sempre a partir de dramaturgs i dramaturgues actuals), en l’edició dels textos i en cicles puntuals de lectures dramatitzades. Rebem moltes propostes de dramaturgs de diferents perfils (autors consolidats, novells, etc.), malauradament no totes les podem aixecar en forma de producció, però sí que ens agrada, puntualment, mostrar-ne algunes en format de lectura, d’aquesta manera els autors proven els seus textos davant del públic i nosaltres coneixem altres formes de treballar, altres equips que ens poden nodrir en futures produccions.

 

Engeguem un nou cicle de lectures dramatitzades que tindrà lloc del 14 al 26 de febrer, dins el qual podreu gaudir de tres textos: MARLA SINGER de Lara Sendim (14, 15 i 16 de febrer), LA NOIA DE LA LÀMPADA de Marta Aran (20, 21 i 22 de febrer) i LA INVASIÓ DE L’ESPAI de Marc Torrecillas (23, 24 i 26 de febrer).

 

De cada text se’n faran tres lectures al MAGATZEM de la Flyhard (carrer Alpens, 20), espai on es couen les nostres produccions i que condicionem per acollir activitats paral·leles a la programació de la nostra sala: lectures dramatitzades, gira del Festival Píndoles, etc.

 

Esperem que ens acompanyeu en aquesta descoberta de propostes noves. El preu de les entrades és de 5€, heu de fer la vostra reserva enviant un mail a info@salaflyhard.com

TEXT i DIRECCIÓ 

Lara Sendim

REPARTIMENT

Fabiana Formica

Lolo Herrero

Gemma Martínez

Xavi Sàez

AGRAÏMENTS

Paula Sendim, Cristina Ferrer i Javi J. Moyano

DURADA DE LA LECTURA

90 minuts

DATES 

14, 15 i 16 de febrer a les 21h

Lectura en castellà

Nit. Tempesta. La imatge que obre la història és un misteri, un interrogant. Una PERSONA vestida de carrer, no sabem si viva o morta, estesa a terra en un menjador. La mira TÀNIA, una dona amb barnús i els cabells molls, que seu al sofà. La mira ambiguament, una estona, abans no arribi un tercer personatge, FRAN, la parella de Tània. Ni Tània ni Fran havien de ser a casa, aquesta nit. Però els dos s'hi han trobat. Què està passant? Qui és aquesta persona? Què fa Tània en barnús, mirant-se-la? Fran té moltes preguntes i Tània poques respostes. Afirma no conèixer la persona ni saber com els ha entrat a casa. Fran vol trucar a la policia i Tània diu que ja ho ha fet ella. Ara els toca... esperar. Esperar?  Què faries tu si et trobessis en la seva situació? O en la d'un d'ells? Diu Tània la veritat, o sap més del que li ha dit a Fran? Fa bé ell de refiar-se'n? Fan bé d'esperar? Esperar o passar a l'acció. Confiar o desconfiar. Parlar -de les pors, dels interrogants sobre la teva vida en parella, sobre la teva parella, sobre tu mateix- o deixar passar l'oportunitat? Volem saber la veritat, de veritat?

Marla Singer

TEXT i DIRECCIÓ 

Marta Aran

REPARTIMENT

Lara Díez- Alba

Andrea Portella - Gemma

Marta Vila- Lídia

Guillem Motos /Oriol Casals - Maurici

ARRANJAMENT MUSICAL

Lázaro Castillo

AGRAÏMENTS

Llàtzer Garcia, Adriana Parra i Marta Vázquez

DURADA DE LA LECTURA

75 minuts

DATES 

20, 21, 22 de febrer a les 20.30h

Alba, una dona lluitadora i que sempre ha intentat fer-se un nom en el món artístic de l'art, està en un moment decisiu de la seva carrera. Ha de demostrar al seu cap, que és apta per ser la nova directora de la galeria on treballa i que és capaç de fer una programació de qualitat en una fira nacional. Tot això, seria fàcil per a ella, si no fos perquè té un embaràs de risc i no pot assumir totes les responsabilitats que ella voldria, per culpa del seu estat de salut. Per no perdre el fil de la feina, posa a treballar a l'empresa a la seva parella, en Maurici, el qual l'ha d'ajudar en el seu lloc de treball. Les complicacions de l'embaràs, faran que ella cada vegada hagi de fer més repòs i estigui més a fora de la feina i que la seva parella vagi agafant més responsabilitats. Això provoca en ella, un mar de dubtes i ràbia cap al seu estat, que per a ella acaba sent el culpable de tots els seus problemes. Al mateix temps, torna a parlar amb la seva germana petita (amb la que feia anys que no es parlaven) i que ha tornat triomfant laboralment de la seva estança al Japó), situació que reforçarà encara més les seves febleses i inquietuds. 

La noia de la làmpada

La invasió de l'espai

Una tènue llum blavosa pinta lleugerament una estança plena d'andròmines. Sembla una cabana de muntanya. Se sent soroll de passes fins que entra Ka, un nano d'uns 17 anys amb una motxilla a l'esquena, i topa amb una cadira provocant una petita catàstrofe.

TEXT i DIRECCIÓ 

Marc Torrecillas

REPARTIMENT

Marc Barbena

Pol Nubiala

PRODUCCIÓ

Àfrica Estríngana

DURADA DE LA LECTURA

60 minuts

DATES 

23, 24 de febrer a les 20.30h

26 de febrer a les 19h

Dossier de premsa

Cicle de lectures 2017

bottom of page